TUINDIENST

WERKZAAMHEDEN IN HET GROEN

Tuinplanten dienen met enige regelmaat te worden gesnoeid en de borders gewied om het onkruid weg te houden. Om zo zichtlijnen, blokvormen en op kleur ontworpen borders te behouden. Een goed verzorgde tuin dat periodieke onderhoud krijgt zal in een goede conditie blijven.

U geniet ook van zo’n verzorgde tuin? Neijen Huys ondersteunt u graag in het onderhoud van uw tuin in de regio Arnhem, Nijmegen en Tiel. Wij beschikken over modern en professioneel tuingereedschap, waarmee wij u graag van dienst zijn. Altijd volgens afspraak en in goed overleg.

Zo verzorgen wij het periodieke onderhoud aan alle soorten tuinen zoals het snoeien van hagen, onderhoud aan uw gazon (maaien, verticuteren en bemesten), onkruid verwijderen, tuinplanten poten en bemesten.

Indien gewenst kunnen we zorgen voor het leveren en aanbrengen van zand, grond, grind en split. Daarnaast kunt u ons ook inzetten voor het wegwerken van wildgroei en achterstallig onderhoud, zodat u zelf weer met plezier in de tuin aan de slag kunt.

COLLEGIAAL

Geregeld helpen we hoveniersbedrijven om ze te ontlasten in de drukke tijden. Daarnaast verzorgen wij regelmatig tuinen rondom (leegstaande) objecten om verloedering tegen te gaan om zo een verhuur- of verkooptransactie te bespoedigen. Bent u makelaar, beheerder of hovenier en bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.