Groenwerk

Werkzaamheden in het groen!

Tuinonderhoud en tuinaanleg

Tuinplanten dienen met enige regelmaat te worden gesnoeid en de borders gewied om het onkruid weg te houden. Om zo zichtlijnen, blokvormen en op kleur ontworpen borders te behouden. Een goed verzorgde tuin dat periodieke onderhoud krijgt zal in een goede conditie blijven.

U geniet ook van zo’n verzorgde tuin? Neijen Huys ondersteunt u graag in het onderhoud van uw tuin in de regio Arnhem, Nijmegen en Tiel. Wij beschikken over modern en professioneel tuingereedschap, waarmee wij u graag van dienst zijn. Altijd volgens afspraak en in goed overleg.

Zo dragen wij zorg voor het aanplanten en snoeien van hagen, het onkruid verwijderen in borders en op straatwerk, voor de aanleg en onderhoud aan uw gazon (maaien, verticuteren en bemesten) en overige werkzaamheden in het groen.

Indien gewenst kunnen we zorgen voor het leveren en aanbrengen van zand, grond, grind en split. Daarnaast kunt u ons ook inzetten voor het wegwerken van wildgroei en achterstallig onderhoud, zodat u zelf weer met plezier in de tuin aan de slag kunt.

Wij hebben passie voor groen en in wat we doen!

Onderhoud aan straatwerk

Als plukken geen zin meer heeft is borstelen van onkruid een milieuvriendelijk alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen. Door herhaaldelijk bovengrondse delen te verwijderen raakt het onkruid uitgeput. Borstelen geeft snel resultaat en overtollig zand en afval worden ook verwijderd. Op inritten of parkeerplaatsen waar grind ligt, kunnen we het onkruid branden.

Wij vegen machinaal, vangen het op en nemen het veegvuil voor u mee. Hierna ziet uw terrein er weer representatief uit. Door geregeld te vegen hebben algen en onkruid minder kans om zich op straatwerk te wortelen.

Collegiaal

Geregeld helpen we hoveniersbedrijven om ze te ontlasten in de drukke tijden. Daarnaast verzorgen wij regelmatig tuinen rondom (leegstaande) objecten om verloedering tegen te gaan om zo een verhuur- of verkooptransactie te bespoedigen.

Bent u makelaar, beheerder of hovenier en bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.