Erfafscheiding

Meer privacy door erfafscheiding

Plaatsen van poorten en schuttingen

Het afscheiden en afschermen van uw tuin biedt u meer privacy. Daarnaast zorgt erfafscheiding er ook voor dat ongewenste bezoekers minder makkelijk uw tuin kunnen betreden.

Een veel toegepaste tuinafscheiding is de volledig houten schutting. Steeds vaker bestaat een schutting uit andere materialen zoals beton, composiet of een combinatie van materialen. Welk materiaal u ook kiest, voor ons staat de duurzaamheid van de schutting centraal. Dit betekent dat er door ons gebruik wordt gemaakt van eerlijk en stevig materiaal.

Viderim poorten

Neijen Huys is dealer van Viderim tuinpoorten die modulair zijn opgebouwd. Een poort bestaat uit een frame en vulling. Afhankelijk van uw situatie en wensen bestelt u een poortframe in een standaard maat van 90, 100, 110 en 120 of in elke gewenste breedte tot maximaal 150 cm.

Vervolgens kiest u waarmee u dit frame wilt dichtmaken. Dat kan met planken, maar eventueel ook met kunststof of andere materialen, zowel horizontaal als verticaal.

Wat maakt de Viderim poort nu zo uniek?

Het frame is vol-bad verzinkt en door de unieke manier van bevestiging van het binnenwerk is het niet nodig in het frame te worden geboord. Dat voorkomt roestvorming door beschadiging van de zinklaag bij boren. De koppelbare gegalvaniseerde passtukken kunnen aan het frame gekoppeld worden om een uitsparing naast de poort stevig en veilig in dezelfde stijl op te vullen.

Viderim tuinpoorten zijn modulair opgebouwd

U koopt dus een poort-frame en kunt zelf bepalen of u het frame dichtmaakt met eigen materialen dan wel met materiaal dat u bij ons aanschaft. In het frame zijn boven, in het midden en onder uitsparingen aangebracht waarin drie horizontale planken kunnen worden geschoven. De verticale planken worden op deze drie horizontale planken geschroefd. Doordat de planken binnen het frame vallen kunnen ze geen enkele kant meer op en heeft u de poort dichtgemaakt zonder in het frame te hebben geboord.

Wilt u het poortframe dichtmaken met kunststof (composiet), dan hebben wij daarvoor optioneel een U-profiel ontwikkeld waartussen u de kunststof plaat schuift. Dit geheel wordt dan weer in het poortframe gezet. Ook kunnen wij u binnenwerk leveren in verschillende materialen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wilt u een dubbele poort? Ook daaraan is gedacht. Op eenvoudige wijze kunt u via de optionele montageset een dubbele poort plaatsen.

Meer informatie en handleiding in de Viderim folder